YAŞAM

Bu etkinlikler, depremzedeler için...

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Süveybe Ana Kız Yurdunda kalan minik misafirler, sportif ve kültürel faaliyetlerle eğleniyor.

Bu etkinlikler, depremzedeler için...
09-03-2023 04:00
08-03-2023 16:51
BATMAN
Google News

Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan kursların son derece verimli ve etkili geçtiğini belirten gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte misafirlerimiz için farklı etkinlik ve projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Süveybe Ana Kız Yurdumuzun çok amaçlı salonunu eğitsel, sosyal, sportif, kültürel ve mesleki kurslarımıza ayırdık. Depremzede misafirlerimiz aileleriyle birlikte alışma sürecine hızlı girdi” dedi.

Depremzedeler için örgü kursu...

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Süveybe Ana Kız Yurdunda kalan depremzedeler için Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle örgü kursu açıldı.

Süveybe Ana Kız Yurdunda bulunan misafirlerin daha verimli vakit geçirmeleri için HEM desteğiyle örgü kursu açtıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Yurtta kalan misafirlerimiz için kamu kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Küçük ve gençlerimizin yanı sıra yetişkin misafirlerimizi de düşünmek zorundayız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Mayıs 2024 e-gazete