SPOR

BU EV, DEBİ MAÇLARINDA KIRAATHANE GİBİ…

İpragaz Mahallesinde bir vatandaşa ait ev, derbi maçlarında adeta kıraathaneye dönüyor. Gençler ve çocuklar, derbi heyecanını bu evde yaşıyor.

BU EV, DEBİ MAÇLARINDA KIRAATHANE GİBİ…
25-10-2017 18:05
Google News

Batman’da heyecanla takip edilen derbi maçları, İpragaz Mahallesi’nde bir vatandaşın evinde 140 ekran televizyonda heyecanla izleniyor. Önemli maçlarda kıraathaneye dönen evde, renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Derbi maçlarında evinin kapılarını çocuk ve gençlere açan vatandaş, konuklarına çekirdek ve çay ikramında bulunmayı da ihmal etmiyor. Sadece Beinsport TV’den izlenen maçlarda mahallesindeki gençleri ve çocukları kıraathaneye gitmekten kurtaran vatandaş, bu yönüyle takdir topluyor.

“TANIDIK, TANIMADIK HERKES, MAÇ İÇİN EVİME GELİR”

Pazar günü 0–0 beraberlikle biten Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı nedeniyle evinde toplam 15 genci ağırlayan ev sahibi “Çocuk ve gençlerimiz kıraathanelere gitmesinler diye onları evimde ağırlıyorum. Çay, su, çekirdek ikramı yapıyorum. Bütün derbi maçlarında evim, ana baba günü olur. Tanıdık, tanımadık herkes, evime gelir. Sadece bizim mahalleden değil, bütün mahallelerden konuklarımız gelir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete