SPOR

“BU İŞİ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Sonsöz WEB TV’de yayınlanan Sporda Sonsöz Programı, bu hafta da binlerce sporsever tarafından ilgiyle izlendi.

“BU İŞİ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
21-12-2021 14:01
21-12-2021 14:02
BATMAN
Google News

Hasan Göker, Harun Katmaz ve Hakan Tufan’ın sunumuyla yayınlanan Sporda Sonsöz Programına bu hafta Petrolspor Sporcu Kaptanı Erdi Bakırcı, Sporcu Akın Akman ve Okan Toprak ile Teknik Direktör Zafer Hızarcı, canlı bağlantı ile katıldı.

YARASALAR GRUBUNA ÖZEL TEŞEKKÜR

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, Arnavutköyspor deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyeti değerlendirirken “Sizler bizim sesimiz oluyorsunuz. Kentin mülki amirlerinin de desteğini yanımızda hissediyoruz. Bizler bu işi birlikte başaracağız. Binlerce kilometre yol yapıp Arnavutköy maçına gelen vefakâr, cefakâr, müthiş taraftarımıza sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Sahaya girememelerine rağmen o soğukta, yağmurda ıslanarak takımı görmedikleri halde desteklemeleri çok önemliydi. Yarasalar Taraftar Grubundan başta Ozan olmak üzere, Şahin Ete ve ekip arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varlar. Hep birlikte başarıp o kupayı şehrimize getireceğiz” dedi.

10. HAFTA. BEKLENEN HABERİ İLAN EDEBİLİRİZ

Önceki hafta Batman’da Kütahya Belediyespor karşısında alınan 5-1 mağlubiyetin de özeleştirisini yapan Hizarcı “Geçen hafta istemediğimiz bir skorla karşı karşıya kaldık. Müsabaka kaybedebilirsiniz ama bizi üzen tarafı skordu. Bunun verdiği psikolojik yıkım, mental yorgunluk ile bunun üstesinden nasıl geleceğimizin hazırlığını yaptık. Her müsabakanın hazırlıkları ve planları farklıdır. Öyle bir yenilgiden sonra Arnavutköy deplasmanında böyle bir reaksiyon göstererek, oynayarak, müsabakayı kazanmak, bu karakterli ve büyük takıma nasip oldu. 17 haftalık süreçte 12 müsabaka kazandık, 5 müsabakada puan kaybettik. En yakın takipçimize 8 puanlık avantajımız var. Önümüzde 10 haftalık bir süreç var. Bu süreçte kaliteli oyuncuları almamız lazım. Bu oyuncular, takım içinde rekabet meydana getirecek, bu rekabette performansın artmasına sebep olacak. Planlar olursa 10. hafta sonunda beklenen haberi ilan etmiş olabiliriz” dedi.

“ŞEHRİMİZİN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Sporcu seçiminde duygusal davranamayacaklarını belirten Hizarcı “Tabi ki planlar ortada. Gerekirse bazı oyuncularımıza teşekkür ederek güle güle diyeceğiz. Burada duygusal davranamayız çünkü 650 binlik bir şehrin mutluluğundan bahsediyoruz. 1 kişinin değil, şehrimizin mutluluğu bizim için önemlidir. 7 transfere ihtiyacımız var. Bu transferleri de geleceği planlamak adına yapacağız. Allah’ın izniyle 2. Lig’e çıkarsak bizim iskeletimiz daha güçlü ve sağlıklı olacak.  Yeni alacağımız 7 oyuncu da Batman futboluna katkı sağlayacak, yanındakileri geliştirecek. En önemlisi skora katkı yapacak, final pası yapacak, dripling yapıp tabelayı değiştirecek oyuncular olacak” dedi.

“8 OYUNCUMUZLA YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ”

Yeni sezonda 8 sporcuyla yollarının ayrılacağını ifade eden Hizarcı “İkinci devre fiziksel olarak dinamik ve dinç olmak zorundayız. Oyunu çok yönlü oynayabilecek 2 oyuncuyu 8 numara pozisyonda, 2 tane katkı sağlayabilecek, rekabeti getirebilecek 5 numaralı pozisyonda, stoper mevkisine net bir oyuncu istiyorum. 1 tane sağ ve sol, ön oynayabilecek ve aynı zamanda rakibin arasına sızabilecek oyuncu almayı düşünüyoruz. 1 tane de tepe santrafor istiyorum. Aykut’un bitiriciliği çok iyi, final pasları güzel ama orada tahribat yapabilecek bir oyuncu istiyorum. Son kararı yönetim kurulu verecektir. Yaptığımız planlamada 8 oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız. 27 Aralık’ta Antalya’da kampa başlayacağız. 5 Ocak’ta Mehmet Gönülaçar Hocamızın Takımı Diyarbekirspor ile 7 Ocak’ta Iğdırspor ile hazırlık müsabakası oynayacağız. 15 Ocak’ta ilk müsabakamıza çıkacağımız. 13 Ocak’ta kampı bitirip Bursa’ya geçeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?