GÜNDEM

BU KONSER, AŞI OLANLAR İÇİN…

Covid–19 aşı uygulamasında ülke ortalamasının çok gerisinde kalan Batman’da, aşı olanların sayısı festivalle yükselecek. Aşısını yaptıran gençler, Ece Seçkin ve Ceza konserlerine ücretsiz katılabilecek.

BU KONSER, AŞI OLANLAR İÇİN…
15-08-2021 13:48
BATMAN
Google News

AMAÇ BATMAN’DA AŞILAMA ORANINI YÜKSELTMEK

21-22 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Gençlik Aşısı Müzik Festivali ile gençlerde salgın konusunda farkındalık oluşturmak ve Covid-19 aşı oranlarında artış hedefleniyor. 21 Ağustos Cumartesi Fuar Alanı’nda gerçekleşecek festivalin ilk gününde Ece Seçkin sahne alacak.

Rap müziğin zirvedeki ismi Ceza ise 22 Ağustos Pazar akşamı Batmanlı Gençlerle buluşacak.

İki gün sürecek Gençlik Aşısı Müzik Festivali’nin bütçesi Batman’da faaliyet gösteren firmalar tarafından karşılandı. UTTA Planlama, Şimşekler Makine, Konaç Petrol, Çağdaş Ekmek Fırını ve BA Medya İletişim Organizasyon’un katkılarıyla düzenlenen festival için Batman Belediyesi’nin kasasından para çıkmadı.

AŞI OLANLARA ÜCRETSİZ BİLET VERİLECEK

Batman Belediyesi’nin koronavirüsle mücadele kapsamında sponsor firmaların desteğiyle düzenlediği Gençlik Aşısı Müzik Festivali’ne ücretsiz bilet alarak katılmak isteyenlerin öncelikle İl Sağlık Müdürlüğü Aşı Noktalarına başvurmaları gerekiyor. Aşı Noktalarına giderek ilk doz veya ikinci doz aşısını yaptıranlara, aşı sonrası ücretsiz bileti teslim edilecek. 14 Ağustos’tan önce 2 doz aşı yaptıranların ise ücretsiz bilet için sosyal sorumluluk şartı bulunuyor. Bu kişiler de aşı yaptırmayan bir arkadaşını ikna ederek Aşı Noktalarına götürmesi durumunda kendisi ve arkadaşı için 2 bilet almaya hak kazanacak. Festival alanında maske ve mesafe kurallarına da uyulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete