GÜNDEM

BU KÖY VE MEZRALAR YARIN ELEKTRİKSİZ KALACAK

TEİAŞ Batman Müdürlüğü, elektrik fiderlerinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle belde ve mezralarda elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

BU KÖY VE MEZRALAR YARIN ELEKTRİKSİZ KALACAK
10-08-2016 14:58
Google News

Hasankeyf fiderinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Perşembe günü 09.00–13.00 saatleri arasında Beşiri ve köylerinde, Silvan fiderinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Aydınkonak Köyü Demiryol (Tılmerç) Güvercin, Kanatlı, Yediyol, Bıçakçı, Selamet Mezrası, Bıçakçı Jandarma Karakolu, Kaniya Hise Mezrası, Demirlipınar ve Yeşilöz Köyleri, Yoğurtlu Mezrası, Çarıklı, Uğrak ve Yağmurlu Köyleri, Neval Mezrası, Üçkuyular Mezrası, Bayraklı, Yolağzı ve Doluca Köyleri, Esentepe Mezrası, Yaylıca Köyü, Oluklu Mezrası, Güneşli Köyü, Ödemiş ve Reyhanlı Mezralarında elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı.

BU KÖY VE MEZRALAR DA O LİSTEDE

Ayrıca Ayrıca Danalı, Kösetarla Köyü, Kumtepe Mezrası, Kayabağı Köyü, Badereş Mezrası, Kırmataş Mezrası, Beşiri yolu Petrol İstasyonları ve İşyerlerinde de bugün 09.00–13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı öğrenildi. Havaalanı, OSB ve Hasankeyf Fiderinde yapılacak olan çalışmalar nedeniyle (Binatlı, Kolbaşı, Yolveren, Demirbilek ve Çeşmebaşı Mezralarında, Yukarı Salat Fiderinde yapılacak olan çalışmalar nedeniyle Akoba, Diktepe, Demir Mezrası, Yeni Köy, Akbaş Köyü, Bismil’e bağlı Sergevra’ya da bugün elektrik verilmeyecek.

KENT MERKEZİNDE DE KESİNTİ UYGULANACAK

 Aydınlıkevler Mahallesi 1229 sokakta hat yenileme, bakım ve onarım yapılacağından Cuma günü 09.00–13.00 saatleri arasında Aydınlıkevler Mahallesi ve Kısmet Mahallesinde de elektrik kesintisi uygulanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete