GÜNDEM

BU LEZZET PARMAK ISIRTIYOR

Eski Farabim Hastanesi acil girişi yanında bulunan Kanatçı Suat Usta, lezzetli ızgara yemekleri ile konuklarını ağırlıyor.

BU LEZZET PARMAK ISIRTIYOR
10-12-2019 16:26
Google News


25 YILLIK DENEYİM
Yıllardır Batman Halkına hizmet verdiğini belirten İşletme Sahibi Suat Önal, “25 yıldır bu sektördeyim. Tavuk şiş, tavuk pirzola, kanat, tavuk but ve balık ızgara çeşitlerini ikram ediyoruz. Müşterilerimiz kilo ya da porsiyon olarak sipariş verebiliyor. Dileyen müşterimiz mekânda yemeğini yer, dileyen ise evine sipariş eder evinde yer” dedi.
“BALIK VE TAVUK SİPARİŞLERİMİZ VAR”
Tavuk ızgaranın yanında balık ızgara satışlarının da başladığını belirten Önal, “Mekanımızda sadece tavuk ızgara çeşitleri yok. Tavuk ızgara çeşidi yanında salata ve bulgur pilavı ile birlikte 23 TL, İstavrit 30 TL, hamsi 30 TL ve alabalık 38 TL’den hazırlıyoruz” dedi. 
TÜRKİYE’NİN HER YERİNE SİPARİŞ...
Ev veya işyerlerine sipariş ulaştıran Kanatçı Suat Usta, Batman dışından da sipariş alıyor. Türkiye’nin 81 iline sipariş gönderebildiklerini belirten Önal, “Geçtiğimiz günlerde aldığımız bir siparişi Muğla’ya gönderdik. Sadece Batman değil Türkiye’nin 81 iline sipariş gönderiyoruz. Müşterilerimiz bizlere 0532 263 21 72 – 0543 546 72 72 numaralardan ulaşabilirler” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete