ESNAF HABERLERİ

Bu mekan 7-24 açık

Batman’ın başarılı restoran işletmecilerinden Ramazan Karabulut, Çorbacı Fesih Usta’da hizmet vermeye devam ediyor. Cudi Mahallesi Siirt Çevre yolu üzerinde bulunan Çorbacı Fesih Usta, haftanın 7 günü 24 saat müşterilerini ağırlıyor.

Bu mekan 7-24 açık
23-12-2022 10:00
22-12-2022 22:24
BATMAN
Google News

FARKLI LEZZETLER BİR ARADA

Uzun yıllardır yemek sektöründe faaliyet veren Ramazan Karabulut “Çorbacı Fesih Usta, 7/24 saat açık kalarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Mekânımızda paça, bumbar, kavurma, işkembe, beyran ve mercimek çorbası bulunuyor. Ürünlerimiz günlük ve taze şekilde hazırlanıyor. Farklı lezzetleri bir arada bulunduruyoruz” dedi.

PERSONELLER VIZIR VIZIR…

7 personelin hizmet verdiği mekânda, müşteri memnuniyeti üst seviyede tutuluyor Müşterinin isteğini yerine getirmek için yarış içinde olan personeller, güler yüzlükleriyle de memnuniyeti sağlıyor.

ÖZEL SOSLARLA SUNUM YAPILIYOR

Çorbacı Fesih Usta’da 10 yıllık usta olan Hasan Söğüt, kendi hazırladığı özel soslarla sunum yapıyor. Sunuma dikkat ettiğini belirten Söğüt, “Çorbalar için özel soslar hazırlıyorum. Kendime has sos ve salata çeşitleriyle müşterilerimize en iyi sunumu yapıyorum” dedi.

HEDEFİMİZ BATMAN’DA MARKA OLMAK

Hedefinin Batman’da marka olduğunu belirten Karabulut, “Günlük ve taze ürünlerimizle müşterilerimize lezzetli çorbalar ikram ediyoruz. Mekanımızda hijyen ve temizliğe çok önem veriyoruz. Hedefimiz Batman’da bir marka olmak” dedi.

EV VE İŞYERLERİNE YEMEK SERVİSİ VAR

Çorbacı Fesih Usta, ev ve işyerlerine yemek servisi de ulaştırıyor. Sipariş için lokantanın 0544 497 34 05 numaralı hattını arayabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?