GÜNDEM

Bu nasıl işçi ilanı?

Batman Belediyesinin dün ilana çıktığı 2 kişilik şoför alımı için 1 günlük süre verildi. Dosyaları ile belediye ek hizmet binasına giden vatandaşlar ‘başvurular bitti’ denilerek geri gönderildi.

Bu nasıl işçi ilanı?
30-12-2023 18:15
Google News

BAŞVURU GÜNÜ İLANA ÇIKILDI, BAŞVURULAR AYNI GÜN SONA ERDİ

Batman Belediyesi 30 güvenlik görevlisi ve 2 şoför alımı için ilana çıktı. 30 güvenlik görevlisi alımı için başvurular 2–5 Ocak, 2 şoför alımı için ise 29 Aralık cuma günü 09.00–17.00 saatleri arasında Batman Belediyesi Personel A.Ş Ek Hizmet Binasında başvuruların kabul edileceği açıklandı. Şoför alımı için 1 günlük sürenin tanınması, şaşkınlık yarattı. Başvuru dosyaları ile apar topar belediye ek binasına giden adaylar ‘başvurular sona erdi’ denilerek geri çevrildi. Adaylar, 1 güne sığdırılan başvurular ve saatler içinde sona erdirilen müracaat süresi için şaşkınlık yaşadı.

GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI İÇİN BAŞVURULAR SÜRÜYOR

Batman Belediyesinde 30 güvenlik personeli için alımlar sürüyor. Başvuru şartlarında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni aktarını kullanımı ehliyetine sahip olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilişi bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, özel şartlarda ilan tarihi itibari ile geriye dönük son 6 ay Batman Belediyesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, ilan tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamąk olmak ve en az lise mezunu olma kriterleri yer alıyor. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
.....
..... 4 ay önce
...
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete