GÜNDEM

BU PROGRAMLARI KAÇIRMAYIN

Gazetemiz Sonsöz, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Cumartesi ve Pazar Günleri, alanında başarılı hekimlere canlı yayınlar düzenlemeye devam ediyor.

BU PROGRAMLARI KAÇIRMAYIN
14-12-2020 16:14
Google News

 

BİRBİRİNDEN BAŞARILI HEKİMLER, KONUĞUMUZ OLUYOR
Gazetemiz Sonsöz, sokağa çıkma kısıtlamasında siz değerli okurlarımıza sağlık dolu programlar düzenlemek için hafta sonlarını ekran başında geçiriyor. Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan’ın sunduğu programda her hafta, alanında başarılı hekimler konuk ediliyor. Kalp Doktoru Rafet Tok’la önceki hafta gerçekleştirdiğimiz yayında, koronavirüs sürecinde kalp sağlığını korumanın yolları ve kalp rahatsızlıklarının tedavilerini ele alan Türkan, Dâhiliye (İç Hastalıkları) ve Fitoterapi Uzmanı Dr. Rezan Gergin’le yaptığı yayında ise iç hastalıklar, koronavirüse karşı vücut direncini yükseltmenin yolları ve bitkilerle tedavi yöntemlerini ele aldı. 

YAYINLAR DEVAM EDECEK
Bu hafta Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. Enver Turan’la gerçekleştirilen yayında akne, sedef hastalığı, egzama, botoks ve dolgu uygulamaları hakkında değerlendirmeler yapılırken, siz değerli okurlarımızın soruları cevaplandı. Yayınlarımız, Cumartesi-Pazar günleri saat 20.00’de farklı branştaki hekimlerle devam edecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete