GÜNDEM

BU PROJE İLE “UYAN”DIRACAKLAR

Connect Türk Danışmanlık Şirketi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman’da her türlü bağımlılığın önüne geçmek için çalışma başlatmaya hazırlanıyor.

BU PROJE İLE “UYAN”DIRACAKLAR
17-05-2017 19:56
Google News

“UYKU” PROJESİ HAYATA GEÇECEK

Uyuşturucu bağımlılığının yanı sıra insan hayatını olumsuz etkileyen her türlü bağımlılığa karşı çalışma başlatan Connecttürk Danışmanlık Şirketi, tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da çalışmalara başlıyor. Şirket, “Uyku” projesiyle kentte bulunan madde bağımlıları, internet bağımlıları ve buna benzer insan hayatını olumsuz yönde etkileyen bağımlılık durumuna el atacak. Proje kapsamında bağımlılar terapi yolu ile topluma kazandırılacak. Proje Koordinatörü Evren Ersin ve Psikolog Dr. Meltem Özkandan, projenin saha çalışmasını yapmak üzere Batman’a geldi. Gazetemizi ziyaret eden Özkandan ve Ersin, proje ile ilgili bilgi verdi.

“EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜLECEK BİR SORUN”

Her türlü bağımlılıktan korunma amacıyla hazırlanan “Uyku” projesi hakkında bilgi veren Psikolog Özkandan ve Koordinatör Evren Ersin “Uyuşturucu bağımlılığını önleyici ve bilinçlendirici etkinlikler kapsamında, önce soruna dikkat çekmeyi, sonra bilinçlendirmeyi, ardından da doğru arkadaş seçimi ve zamanı daha verimli kullanmak adına seçenekler sunacak etkinlikleri eğlenceli bir şekilde moral ve motivasyon sağlayarak gerçekleştirmek istiyoruz. Bilinçlendirme faaliyetlerinden sonra insanların daha çok ilgi gösterdiği kültür ve sanat ile spora yönlendirerek teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Toplumun her kesiminin el birliği yaparak çözebileceği bu sorunda, kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının desteklerini bekliyoruz” dedi. Özkandan ve Ersin, kentteki yöneticileri de ziyaret ederek proje ile ilgili bilgi veriyor. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete