SPOR

Bu turnuva, Batman’da ilk olacak…

29 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde Soft Ambalaj sponsorluğunda düzenlenecek olan Soft Cup turnuvası, Batman'da ilk kez bir özel sektör kuruluşu tarafından düzenlenen tenis etkinliği olacak.

Bu turnuva, Batman’da ilk olacak…
22-05-2023 18:44
22-05-2023 18:45
Google News

Turnuva, 29 Mayıs - 4 Haziran’da Batman TPAO tenis kortlarında gerçekleştirilecek. Tamamen halka açık olan bu etkinlik, minikler, küçükler, gençler, erkekler A kategorisi, erkekler B kategorisi, kadınlar A kategorisi ve kadınlar B kategorisi ile her yaş ve beceri seviyesinden tenisçinin katılımına açık olacak. Turnuvaya katılmak isteyen sporcular, bu heyecan dolu etkinliğe 0506 314 96 97 ve 0545 544 54 58 numaralarını arayarak kayıt yaptırabilecek.

AMAÇ, TENİS SEVERLERİ BİR ARAYA GETİRMEK

Fikirzen Ajans ve Soft Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaya “Soft Ambalaj Tenis Cup olarak amacımız tenis severleri bir araya getirmek, yeni dostluklar kurmak ve tenis tutkusunu paylaşmaktır. Bu turnuva, Batman ve çevresindeki tenis yeteneklerini keşfetmek, sporculara fırsatlar sunmak ve sporun toplumda daha da popüler hale gelmesini sağlamak için özel olarak organize edildi. Spora verdiğimiz önemi ve topluma olan bağlılığımızı bir kez daha göstermekten gurur duyuyoruz. Etkinliğe katkı sunan kıymetli tenis hocalarına, sporculara, tenis tutkunlarına, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve basın temsilcilerine teşekkür ediyoruz” dedi. (Aziz Talayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete