YAŞAM

Bu vicdansızlığı yapan kim?

Batman’da engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj etmeleri için kentin 12 farklı noktasına kurulan şarj istasyonları, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

Bu vicdansızlığı yapan kim?
06-03-2024 15:33
06-03-2024 15:35
BATMAN
Google News

Gülistan Caddesinde gezintiye çıkan engelli Faik Seven, caddede bulunan şarj istasyonun bir kablosunun çalındığını ve diğer iki kablosunun da çalışmadığını ileri sürdü. Seven “Şu an bulunduğum yer Gülistan Caddesi. Aracımı şarj edecektim. Geldim, baktım kablolarımızın bir tanesinin soketini çalmışlar, diğerleri çalışıyor. Vatandaşları daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

DUYARLILIK İSTİYORUZ

Engelli bireylerin araçlarını şarj etmeleri için kurulan şarj istasyonlarına zarar verildiğini iddia eden Alican Atak ise “Engelli bireyler için can damarı olan bu kablolara vatandaşların biraz daha duyarlılık gösterip zarar vermemelerini istiyoruz. Maalesef engelli bireyler bu yüzden evlerine doğru dürüst gidemiyor. Şehir merkezinde doğru dürüst ulaşımlarını sağlayamıyorlar. Tüm yetkililerden bu konuya biraz daha duyarlı olmalarını talep ediyoruz. Vatandaşlarımızın da bu engelli şarj istasyonlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Özellikle gençlerin bu kablolara zarar vermemelerini istiyoruz” dedi. (Ubeydullah Baş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Aslı.
Aslı. 2 ay önce
Herşeye heryere zarar vermekten bıkmadılar mı bu millet!! artık caydirici cezalar gelsin lütfen!! Parkları talan ediyolar resmen!! Çekirdekleriyla parka gelmesinler artık cezalar verilsin heryere çöp atiyolar yaziklar olsun bunu yapan insan değildir!! Kaldirimlar tükürük balgam içinde yürüyemiyoruz ayıpya peçete yokmu yanlarinda sokakları lavaboya çevirmişler durmadan tükürüyolar iğrençsiniz tamammi iğrenç gidin doktora tedavi olun millet sizin attığınızı görmek zorunda DEĞİL ! Gidin kitap okuyun biraz baska yerleri gezin insan görün biraz!!
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete