GÜNDEM

BÜFELER KALDIRILDI

Yıllardır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin önünde faaliyet gösteren tarihi büfeler, Belediye tarafından kaldırıldı.

BÜFELER KALDIRILDI
20-11-2015 18:51
Google News

SSK yolu üzerinde bulunan Kadın Doğum Hastanesi’nin önünde bulunan büfeler, güzergâhı genişletmek ve trafiği rahatlatmak amacıyla Batman Belediyesi’nin talimatı ile yıkıldı.

BÜFELER YIKILDI, ESNAF İZLEDİ

Sabah saatlerinde hastanenin önüne gelen ekipler, çevredeki esnafla uzun süre görüştü. Ekiplerin talimatı üzerine esnaf, büfe ve dükkânlardaki eşyalarını dışarı çıkardı.  Olay yerine çağrılan iş makineleri, hastane güzergâhında bulunan ve esnaf tarafından boşaltılan büfe ve dükkânların yıkımına başladı. Esnaf, yıkım çalışmalarını buruk bir şekilde izledi.

“BİZE YENİ BİR ALAN YAPSINLAR”

Ekipler, büfe ve dükkânların yıkılması ile birlikte hastane güzergâhında hem trafiğin rahatlayacağını hem de daha iyi bir görüntüye ulaşılacağını kaydederken, esnaf ise kendilerine yeni bir alan oluşturulması gerektiğini söyledi. Yıllardır burada çalışarak ekmeğini kazandığını söyleyen esnaf “Burada kimimiz meyve satarak, kimimiz gıda ürünleri satarak ekmeğimizi yıllardır buradan kanıyoruz. Bize 1 ay önce burayı boşaltacaklarını söylemişlerdi. Yer talebinde bulunmuştuk. İnşallah buna çözüm bulurlar, bu kadar insanın mağdur edilmemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete