HALKIN SESİ

BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI KURTARALIM

BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI KURTARALIM

BUGÜNÜ DEĞİL, YARINI KURTARALIM
30-05-2021 12:14
BATMAN
Google News

Petrolspor'a özellikle son 1,5 sezonda verdiği maddi manevi destekle ligde tutunmasını sağlayan Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in geçtiğimiz hafta TGRT canlı yayınında ve yerel gazetelere verdiği demeçlerde sarfettiği "Play-off, belki de şampiyonluk hedefiyle lige gireceğiz" sözleri kentte yıllardır özlemi duyulan şampiyonluk heyecanını uyandırsa da bana göre bu suni teneffüsten öteye gitmeyecektir. Zira kulübün bugününü değil, yarınını kurtarmak bu kulübe en büyük hizmet olacaktır.

VALİ BEY GİDERSE PETROLSPOR'UN AKIBETİ NE OLACAK

Evet, Sayın Valimiz Hulusi Şahin'in desteği ve Petrolsor'u sahiplenmesi muazzam fakat bu iş sadece onun desteğiyle olacak bir iş değildir.

Kulüp başkanımız Abdulvahap Akbaş'ın da  defalarca dile getirdi gibi “Sayın Valimiz olmasa bizler dahil kimse bu yükün altına girmez” diye.

O yüzden yerel basınından sosyal medyasına, taraftar gruplarından spor yazarlarına, bu kulübe gönül vermiş herkesin Petrolspor etrafında kenetlenerek geleceğini kurtarmak için mücadele etmesi tek ses olması gerektiği kanaatindeyim.

Petrolspor'un geleceğini kurtarmak ileriye daha güvenle bakabilmek için takımın gerçek yuvasına yani TPAO'ya devri takımımızın gelecekteki sigortası olacaktır.

Gelin hep birlikte bunun için mücadele edelim.

Aksi takdirde son 7 sezonda 4 kez el değiştiren takımımıza hiç bir iş insanının sahip çıkması mümkün görünmüyor.

Alacak kişinin de gücü emin olun bir iki sezondan öteye gidemez ve gözbebeğimiz Petrolspor'umuzun yok olması kaçınılmaz son olacaktır.

PETROLSPOR DEMEK TPAO DEMEK

Buradan Enerji Bakanı Sayın Fatih Dönmez ve TPAO Genel Müdürü Sn Melihhan Bilgin'e seslenmek istiyorum; Batman halkının sesine kulak verin ve lütfen Petrolspor'u ait olduğu kurum çatısı altına alın Manevi destek verdiğiniz gibi, eskiden olduğu gibi hak ettiği maddi imkânları sağlayın.

Batman bunu hak ediyor

En azından bir Devlet Kurumu olan Çaykur'un Rizespor'a verdiği destek kadar hak ediyor.

Petrolspor demek TPAO demek...

Kalın Sağlıcakla...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete