GÜNDEM

BULUT, TAKSİM’DE ANMA PROGRAMINA KATILDI

Güneydoğu Anadolu Seyyidler ve Ehl-i Beyt Platform Sözcüsü Emin Bulut, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için İstanbul Taksim’de düzenlenen anma programına katıldı.

BULUT, TAKSİM’DE ANMA PROGRAMINA KATILDI
21-07-2016 22:49
Google News

Türkiye’deki ruhani liderler, konsoloslar, İş, kültür, sanat, spor ve medya dünyasından çok sayıda isim, Beyoğlu Belediyesinin öncülüğünde Taksim’de bir araya geldi. Darbe girişiminde hayatını kaybedenlerin isimlerinin yazılı olduğu alana karanfiller bırakan heyet, ortak bir deklarasyona imza atarak darbe girişimini kınadı.

BULUT’TAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Programa Batman’dan katılan Güneydoğu Seyyidler ve Ehl-İ Beyt ile Becirmanlılar Vakfı Sözcüsü Emin Bulut, birlik ve beraberlik mesajları vererek “Taksim meydanında darbeye karşı direnenleri saygıyla andık. Yaşamını yitirenlere bizler de, bölgemizi ve ilimizi temsilen karanfil bıraktık. Her inanç ve görüşten temsilcilerle birlikte dua ettik. Yaralı kardeşlerimize şifa diledik. Memleketimize huzur ve barışın gelmesini Allah’tan niyaz ettik. Ülkemizde bir daha buna benzer darbe girişimlerin olmaması için dua ettik. Tüm ülke halkları ile iktidar, muhalefet, STK ve medyanın adil ve özgür bir tutumla ülkemizi dün olduğu gibi bugün de her türlü kaostan korumamız gerekiyor” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete