GÜNDEM

BURSA BURSA OLALI BÖYLE DÜĞÜN GÖRMEDİ

İş İnsanı Remzi İzgi’nin oğlu İç Mimar Burak İzgi ile Batman Belediye Şeflerinden İlhan İzgi’nin biricik kızı Doktor Serra İzgi, dünyaevine girdi.

BURSA BURSA OLALI BÖYLE DÜĞÜN GÖRMEDİ
01-12-2019 17:08
Google News

 

Bursa Sheraton Otel’de yapılan düğün töreni, davetli akınına uğradı.

RÜYA GİBİ KINA

Düğün’den önceki gün Bursa Nilüfer Davet Salonu’nda kına töreni yapıldı. Şanlıurfa’dan özel olarak getirilen sıra gecesi ekibi hem çiğköfte yoğurdu hem türküleriyle konukları coşturdu.

DÜĞÜNE ÜST DÜZEY KATILIM

Kına töreninden sonra Sheraton Otel’de Burak ve Serra için düğün töreni yapıldı. Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in kıydığı nikâhta, çiftin şahitliklerini Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Siirt Milletvekili Osman Ören, Eski Milletvekili Afif Demirkıran ve İş İnsanı Turan İzgi yaptı. Düğüne Batman, Siirt, Bursa, Yalova ve İstanbul’dan yoğun katılım sağlandı.

DENİZ TOPRAK SAHNE ALDI

 İçişleri Bakan Müşaviri Fevzi Sevgili ve Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ın da katıldığı düğün töreninde Sanatçı Deniz Toprak sahne aldı. Toprak, söylediği Türkçe, Kürtçe ve Arapça şarkılar ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bol ikramlı düğünde konuklarla yakından ilgilenen Damadın Babası Remzi İzgi, damadın amcaları Abdullah İzgi ve Erhan İzgi, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Batman Sonsöz Gazetesi olarak Burak ve Serra Çiftine ömür boyu mutluluklar diler, İzgi Ailelerini tebrik ederiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete