GÜNDEM

BURSA’DA DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Abdurrahman Obut ile Büşra Nur Arı’nın Bursa Sheraton Otel’de yapılan düğün töreni, davetli akınına uğradı.

BURSA’DA DİLLERE DESTAN DÜĞÜN
05-08-2019 12:00
Google News

 

İ

İşadamı Remzi İzgi’nin yeğeni, Mimar Recai Obut’un oğlu İnşaat Mühendisi Abdurrahman Obut, Cuma Akşamı yapılan görkemli düğünde hayatını Bursa İl Genel Meclis Üyesi İşadamı Nihat Arı’nın uluslararası ilişkiler mezunu, tekstilci kızı Büşra Nur Arı ile birleştirdi. 
TÖREN GİBİ DÜĞÜN…
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kıydığı nikâhta, çiftin şahitliklerini Eski İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Eski Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa milletvekilleri Müfit Aydın, Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç, Refik Özen, Siirt Üniversitesi Rektörü Murat Erman, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa eski Milletvekillerinden Osman Mestan, Emine Yavuz Gözgeç, Alaattin Obut, Bursa Tapu Kadastro şube müdürü Muharrem Bektaş, İşadamı İsmail Bektaş, Turan İzgi ve Remzi İzgi yaptı. 
 

DENİZ TOPRAK ÇOŞTURDU
Bursa Sheraton Otelde yapılan görkemli düğüne Bursa, Yalova, İstanbul, Siirt ve Batman’dan seçkin davetli topluluğu katılırken, Sanatçı Deniz Toprak söylediği Türkçe, Kürtçe ve Arapça şarkılar ile davetlileri coşturdu. Bol ikramlı düğünde, konuklarla yakından ilgilenen Damadın Babası Recai Obut ile Gelinin Babası Nihat Arı, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Batman Sonsöz Gazetesi olarak Büşra Nur ve Abdurrahman Çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Obut ve Arı Ailelerini tebrik ederiz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete