SPOR

Bursa'da Spor Tesislerinin Açılışı Gerçekleştirildi

Bursa'da yapılan sportif yatırımlar hakkında bilgi veren Bursa Bakan Bak, gençlere spor yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Yapılan açılış törenlerine birçok protokol üyesi katıldı.

Bursa'da Spor Tesislerinin Açılışı Gerçekleştirildi
14-03-2024 20:09
Google News

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'nde Gençlik ve Spor Bakanlığınca inşa ettirilen Yıldırım Gençlik Merkezi'nin açılışında konuşan Bursa Bakan Bak, ülke genelinde bulunan 400'den fazla gençlik merkezi hakkında bilgi verdi.

Bu merkezlerde gençleri spor, sanat, kültür ve müzik gibi etkinliklerle buluşturacaklarını belirten Bak, ailelere çocuklarını spor tesislerine getirmeleri çağrısında bulundu.

Bakan Bak, Türkiye'nin son 22 yılda spor alanında önemli atılımlar yaptığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde spor tesislerinin arttığını ve başarılı sporcular yetiştirdiklerini söyledi.

Ayrıca, Bursa'da Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temelinin atıldığı törende konuşan Bakan Bak, Bursa'nın spor alanında önemli yatırımlar yaptığını ve hizmet odaklı çalıştıklarını ifade etti.

Törene katılan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve Bursa Valisi Mahmut Demirtaş da gençlerin spora ilgisini artırmak için çalıştıklarını ve hizmetin önemine vurgu yaptılar.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise genç nesillerin sporla buluşturulması için çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek, Atatürk Spor Salonu'nun yenilenmesiyle gençlere daha iyi imkanlar sunacaklarını belirtti. Açılış törenlerine birçok protokol üyesi ve amatör sporcu katıldı. Yapılan yatırımların gençlerin sporla buluşmasına ve başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlaması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete