GERCÜŞ

BUTİK OTEL GRAND LAVİN, HİZMETTE…

Batman’ın Gercüş İlçesi’ne bağlı Yolağzı Köyü karşısında, 1412 yılında kurulan tarihi Kostelune Köyü’nün otantik yapısı ve mağara evleri, restore edilerek otele çevrildi.

BUTİK OTEL GRAND LAVİN, HİZMETTE…
20-08-2017 20:43
Google News

Daha önce Merdo Otel olarak hizmet veren mekân, Grand Lavin ismi ve yeni yüzüyle bölge insanına tatil imkânı sunacak. Otantik 32 oda ve lüks mağaralardan oluşan 18 oda olmak üzere toplam 50 kişilik kapasiteyle hizmet vermeye başladıklarını belirten Grand Lavin Sahibi Serhat Sevim, hizmette sınır tanımadıklarını ve 24 saat açık olduklarını söyledi.

“TARİH BURADA YENİDEN YAŞATILIYOR”

Tarihin, Kostelune Köyü’nde yeniden yaşatıldığını belirten İşletme Sahibi Serhat Sevim “605 yıllık tarihe sahip Süryanilere ait Kostelune Köyü, değerli ağabeyimiz Mahmut Orak tarafından 10 yılda restore edilerek otele çevrilmişti. Burada hizmeti Grand Lavin olarak sürdürüyoruz. Otelimiz, 18 Bin metrekare alanda, 2 havuz ile hizmettedir. Orijinal mağara odalarımız, mesire ve piknik alanımız, Binin üzerinde meyve ağacımız, restoranımız, revirimiz mevcuttur. Otelimiz Avrupa standartlarında, konforlu ve tarih kokan bir mekândır. Otelde peyzaj çalışması, mini hayvanat bahçesi, oyun parkı, bundalo ahşap evleri ve çeşitli alanlarda düzenlemelerimizle çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

REZERVASYONLARA AÇIK

Düğün, nişan, sünnet, balo, doğum günü, toplantı ve tüm kurumsal gruplara da hizmet vermeye başladıklarını belirten Sevim “Birçok diziye ev sahipliği yaptık. Amacımız Batman’da bulunan bu güzelliklerden tüm halkımızın faydalanmasıdır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete