SİYASET

“BÜTÜN BU KATLİAMLARIN ORTAK ADRESİ AKP HÜKÜMETİDİR”

DBP eş başkanı Kamuran Yüksek, DBP Batman Belediyesi önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

“BÜTÜN BU KATLİAMLARIN ORTAK ADRESİ AKP HÜKÜMETİDİR”
19-10-2015 00:17
Google News

İç İşleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Belediye Başkanlarına destek konuşmasıyla başlayan Yüksek, “Elbette belediyenizi sahipsiz bırakmayacaksınız iradenize sahip çıkacaksınız. Bu haramzadelerin hile yolu ile sizin emekle bedelle elde ettiğiniz bu kazanımları elinizden almasına elbette müsaade etmeyeceksiniz.”dedi.

Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, “Suruç, Diyarbakır ve Ankara’da halkımızı katledenlerin aynı zihniyet olduğunu biliyoruz. Tümünün hükümet eliyle yapıldığını hiçbir şüphemiz yoktur. Sizinde şüpheniz olmasın. Bütün bu katliamların ortak adresi AKP hükümetidir. Ve AKP’den kurtulmadıkça bu ülkeye çözümün ve demokrasinin gelmesi maalesef zor görünüyor. Çünkü bu ülkede tam bir sivil darbe gerçekleştirmiş durumdalar. Şuan ülkemizde özellikle Kürdistan tam bir sivil darbe ile karşı karşıyadır. Onun koşullarında yaşıyoruz.”dedi.

Düzenlenen mitinge, DBP Eş Genel Başkanı Emine Ayna, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gülten Kışanak, Bölge belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete