SİYASET

“Büyük facialarla karşı karşıyayız”

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve Genel Başkan Yardımcısı Fesih Bozan, Batman’da sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

“Büyük facialarla karşı karşıyayız”
14-09-2023 15:05
14-09-2023 15:00
BATMAN
Google News

ÜLKEMİZ ADETA ORTA DOĞU'NUN TOPLAMA KAMPINA ÇEVRİLMİŞ DURUMDA

Öğretmen Evinde düzenlenen basın toplantısına Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız ve Merkez İlçe Başkanı Mihdi Oğuz da katıldı. Milletvekili Çalışkan “Saadet Partisi olarak figüranların değiştirilmediği, gerçek anlamda ülkenin kalkındığı, refah seviyesinin yükseldiği, huzur ortamının hakim olduğu, maddi ve manevi kalkınanın birlikte yürüdüğü, değerlerimizin sömürüldüğü değil, gerçek anlamda hayatın uygulandığı bir düzen istiyoruz. Maalesef 20 yıl önce ortalama bir lise mezunu insanın bilgisinin, ahlakının çok daha geride olduğu bir dönemdeyiz. Tarımdan, göç politikalarından bahsettiğimizde ne büyük facialarla karşı karşıya olduğumuzu görürüz. Bugün ülkemiz adeta Orta Doğu'nun toplama kampına çevrilmiş durumda. Milyonlarca yabancı, kaynağını bilmediğimiz bir şekilde ülkemizde cirit atıyor. Ve ülkemizin kaynakları da demografik yapısı da, sosyolojisi de bir şekilde değiştiriliyor” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fesih Bozan da hak-hukuk, adalet, insan hakları alanında yaşanan sorunlar ile üretim, istihdam konusunda, ihracat konusunda ülkemizde ciddi sıkıntılar yaşandığına dikkat çekti. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete