GÜNDEM

BÜYÜK YARIŞ SONA ERDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin organize ettiği kültür ve sanat yarışmaları sona erdi.

BÜYÜK YARIŞ SONA ERDİ
03-03-2020 17:08
Google News


Ses, bilgi, şiir ve tiyatro yarışmalarına 300 kişi katıldı. Yarışmaları Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Gençlik Merkezleri Müdürleri Musab Baran ve Osman Veysel Özdaş izledi. Gençlik Merkezi ve Kültür Müdürlüğünde yapılan yarışmalarda, kategorisinde dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. 
4 dalda derece yapan gençler 6-8 Nisan’da Şırnak’ta yapılacak olan bölge yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Kim Bilir sloganıyla yapılan bilgi yarışması, Sahne Sırası Sende sloganıyla düzenlenen Türk Müziği Yarışması, Bir Şiir Bir Nefes sloganıyla organize edilen Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması, Hayallerini Sahneye Taşı sloganıyla düzenlenen Gençler Arası Tiyatro yarışmasında Batman İl Birincisi olan gençler grup finaline katılmaya hak kazandı. Türkiye Birincisi olacak gençler, yurt dışı gezisi ile ödüllendirilecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete