GÜNDEM

BUZ VE KÖRLİNG PİSTİ AÇILDI

Vali Ahmet Deniz ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye tarafından Gültepe Mahallesi’ndeki spor kompleksi bahçesinde yeni yapılan Buz Pisti’ni gezdi.

BUZ VE KÖRLİNG PİSTİ AÇILDI
25-06-2018 01:14
Google News

ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Batman’da ilk defa açılan buz ve körling pisti, haftanın her günü 09.00–18.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet verecek. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy “Batman’da deniz yok, Batman'ın yazı sıcak. Biz de gençlere eğlenceli hem de serin bir meşgale yaratalım istedik. Bunlar düşük maliyetle yapılan ancak faydası ve mutluluğu fazla olan faaliyetlerdir. Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık. Onlar bizim geleceğimiz. İnşallah bu tür faaliyetlerimizi geliştirerek devam ettireceğiz” dedi.

45 DERECE SICAKLIĞIN OLDUĞU MEMLEKETTE BUZ PİSTİ ÖNEMLİ

Buz pistinde kurs gören çocukları izleyen Vali Deniz “Buz pisti, Batman Belediyesinin güzel bir hizmeti. Belediyemiz son dönemlerde çok güzel hizmetlerde bulunuyor. Artı 40–45 derece sıcaklığın olduğu bir bölgede buz pistin daha da kıymetli. Çocuklarımız bu pistte, buz pateni öğrenecek. Buz pistinin yanında Körling de var. Batman’da ilk defa bu hizmetlerin yapılması önemlidir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Tuba
Tuba 2 ay önce
Sadece festival olarak mı açıldı? Şu anda Batman'da yok gibi detaylı bilgi verir misiniz?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete