GÜNDEM

Ç.T.’NİN ÜVEY ANNESİ KONUŞTU:

“Cani anne yakıştırmasını kabul etmiyorum”

Ç.T.’NİN ÜVEY ANNESİ KONUŞTU:
04-06-2014 23:34
Google News

Batman’da önceki gün üvey annesi tarafından darp edildiği iddia edilen 11 yaşındaki çocuğun üvey annesi F.T, kendisine yönlendirilen suçlamaları kabul etmediğini belirterek, Ç.T. öz ağabeyine taciz iftirası attığı için dövüldüğünü söyledi.

Pınarbaşı Mahallesi'nde üvey annesi ve öz ağabeyi tarafından darp edildiği iddia edilen 11 yaşındaki Ç.T.’nin üvey annesi F.T. kendisine yönlendirilen suçlamaları kabul etmediğini ifade ederek, açıklamada bulundu.

Üvey anne F.T. gazetemize yaptığı açıklamada, “Ç.T.’nin öz annesi 4 sene önce eşim ile boşanınca çocuklar boynumda kaldı. 4 senendir bu çocuklara ben bakıyorum. Ç.T. evde etmediğini bırakmadı hepimizi kullandı. Öz annesi giderken Ç.T’ye söylüyor, “işte ben gidiyorum kızım sen bunlara etmediğini bırakma. Benim intikamımı al, benim hakkımı onlara bırakma” demiş. Ç.T’de bu psikolojiyle hepimize iftara attı. Beni sinirlendirmek için her şeyi yapıyordu. Ç.T gelip bana dedi ki ağabeyim beni taciz etmiş, bunu gitmiş kendi öğretmenlerine de anlatmış, onu doktora götürdüm temiz çıktı. Taciz olayı yalan çıkınca ağabeyi tarafından dövüldü. Çünkü bu büyük bir iftiradır. Basında çıkan “Cani anne” yakıştırmasını da kabul etmiyorum. Çünkü bu çocuklara kendi öz evlatlarım gibi baktım. Yasal yollarla hakkımı arayacağım.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete