GÜNDEM

CAFE SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ İSİM İNFERNO CAFE

Gap Mahallesi yeni Sınav Dershanesi karşısında hizmet veren İnferno Cafe, zengin menüsü ve güleryüzlü personelleri ile müşterilerinin takdirini toplamaya devam ediyor.

CAFE SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ İSİM İNFERNO CAFE
09-10-2016 19:40
Google News

Cafe İşletmecisi Şahabettin Tunç, her cebe uygun yiyecek ve içecek menüsü ile Batman halkının yanında yer aldıklarını söyledi.  Yıllardır bu sektörde hizmet verdiğini söyleyen Tunç “ İnferno Cafe’de dünya kahveleri, kokteyller, waffle, tost, kahvaltı çeşitleri, kuru ve yaş pasta çeşitlerinin bulunduğunu kaydetti. Fiyatlarının uygun olduğunu belirten Tunç, “Müşterilerimizi her cebe uygun fiyat listemiz ile ağırlıyoruz. Zengin menümüz, Batman halkından takdir toplamaktadır” dedi.

“REZERVASYON ALIYORUZ”

Özel günlerde organizasyonlara açık olduğunu belirten İşletmeci Şahabettin Tunç “Doğum günü, toplantı, mezuniyet balosu ve diğer özel için mekânımızı dizayn ediyoruz. Mekanımızda sabah kahvaltımız, pastane tatlıları, fast food çeşitleri, sıcak ve soğuk tüm içecekleri bulabilirsiniz. Müşterilerimiz rezervasyon için 0505 101 33 01 numaradan bizlere ulaşabilirler” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete