TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Çağlar Ertuğrul ve Hazal Kaya Sorgu Odası Dizisinde Buluşuyor!

Çağlar Ertuğrul ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaşacağı polisiye dram türündeki Sorgu Odası dizisi için heyecan dorukta!

Çağlar Ertuğrul ve Hazal Kaya Sorgu Odası Dizisinde Buluşuyor!
15-03-2024 12:39
Google News

beIN Connect’in dijital platformu TOD için çekilecek olan polisiye dram türündeki Sorgu Odası dizisinde transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Senaristliğini Nuray Uslu ile Milay Ezengin ikilisinin üstlendiği Sorgu Odası'na, TRT1'in MİT dizisi Teşkilat'ın unutulmaz ismi katılıyor. Kuruluş Osman 152.

bölüm fragmanında veda şoku! Holofira hayata gözlerini mi yumuyor? Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bir cinayet olayının araştırıldığı 10 bölümlük dizide Çağlar Ertuğrul, bir dedektifi oynayacak Hazal Kaya ile başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor. Nefes nefese bir hikâyenin gözler önüne serileceği Sorgu Odası'nın mart ayının sonunda sete çıkması planlanıyor. Yapımcıların uzun zamandır bir araya getirmeyi planladığı Hazal Kaya ile Çağlar Ertuğrul’u Karga7 Pictures buluşturdu. Kızılcık Şerbeti 55.

bölüm fragmanında isyan ettiren gelişme! Tepkilerin odağına yerleşti Bilindiği üzere Çağlar Ertuğrul Teşkilat’ın yanı sıra Afili Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları, Medcezir, Kurt Seyit ve Şura, Boynu Bükükler, Beyaz Karanfil ve Benim İçin Üzülme gibi dizilerde de boy göstermişti..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete