GÜNDEM

ÇAĞLAR “KAYMAKAMLIĞA KENDİMİ YENEREK ULAŞTIM”

Tillolular Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür ve Turizm Derneği “Bağımlılıktan Özgürlüğe Kanat Çırpan Genç Yürekler” adlı projesi doğrultusunda Prof. Dr. Üstün Dökmen’in “Çalıntı Düşler” adlı tiyatro oyununu Kültür Merkezinde sergiledi.

ÇAĞLAR “KAYMAKAMLIĞA KENDİMİ YENEREK ULAŞTIM”
24-02-2015 16:53
Google News

“Tiyatro Yeniden” oyuncuları tarafından 23–27 Şubat tarihleri arasında Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda sergilenecek olan “Çalıntı Düşler” adlı tiyatro oyununu Vali Yardımcısı Şener Çağlar da izledi. Oyun sonrası hayat hikâyesinden küçük kesitler sunarak öğrencilere seslenen Çağlar “Uzak bir hedef olarak gördüğüm kaymakamlığa kendimi yenerek ulaştım diyerek gençlere ideallerine kendilerini yenerek ulaşmalarının mümkün olabileceğini hatırlattı. Sizi değerlerinizden uzaklaştıracak insanlardan mutlaka uzak durunuz” dedi.

HEDEF 5000 ÖĞRENCİ

23–27 Şubat 2015 tarihleri esnasında Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda sergilenecek olan “Çalıntı Düşler” adlı tiyatro oyunu ile 5000 öğrenci, genç ve ailelerine ulaşmayı hedeflediklerini ve söyleyen Proje Koordinatörü Mustafa Toprak, Batman’da bulunan herkesi tiyatro oyununu izlemeye davet etti. (Şahin Adsız)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete