SİYASET

ÇAKAR AİLESİ 102 KİŞİYLE İYİ PARTİ’YE KATILDI

İYİ Parti Batman İl Başkanlığına, bölgenin ileri gelen aile ve aşiretleri katılım sağlamaya devam ediyor.

ÇAKAR AİLESİ 102 KİŞİYLE İYİ PARTİ’YE KATILDI
24-07-2021 17:06
Google News

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Beldesinde bulunan Çakar ailesinin ileri gelenlerinden Nevzat Çakar ve Mahmut Çakar ile beraberindeki 102 kişi düzenlenen törenle İYİParti’li oldu. Katılım töreninde İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 
“BATMAN İYİ OLACAK”
Uzun zamandan beri İYİ Parti ailesine katılım sağlamak istediklerini belirten Çakar ilesinin ileri geleni Nevzat Çakar ve beraberindekiler, düzenlenen rozet takma töreni ile İYİ Partili oldular. Nevzat Çakar yaptığı açıklamada; “ İYİ Parti bütün kesimleri kucaklayan, adaleti, özgürlükleri, demokrasiyi ve her kesimi kucaklayan tek partidir. İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti Batman İl Başkanımız Sayın Kısmet Çelik’in başarılı siyaseti ve halkla bütünleşmesi bizlerin de bu partiye gelmemizde en büyük etken olmuştur. Bugün sevenlerimizle İYİ Parti’li olmanın heyecanını, mutluluğunu, onurunu ve şerefini yaşıyoruz. İYİ Parti’nin bir neferi olarak Bekirhan beldemizde gitmedik ev ve çalmadık kapı bırakmayacağız. İYİ Parti Bekirhan’da birinci parti olana kadar durmayacağız. İYİ Parti’nin iktidarıyla Batman, Bekirhanbeldemiz ve ülkemiz İYİ olacaktır. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu. 
“KATILIMLAR DEVAM EDECEK”
Gelen katılım başvurularınıalmaya başladıklarını belirten İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, belirli aralıklarla yeni katılımları almaya devam edeceklerini söyledi.
Başkan Çelik; “Bekirhan beldemizin saygın ailelerinden Sayın Nevzat ve Mahmut Çakar ile beraberindeki 102 kişilik grubu İYİ’lerin saflarına katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Temsili olarak 20 kişiyi kabul ettik. İnşallah önümüzdeki süreçte genel olarak toplu bir katılım programı yaparız. İYİ Parti siyaseti ile Türkiye İYİ olacaktır. Batman ve ülke genelinde haklı ve gururlu çıkışımız doğru çalışmaları yapmamızın ürünüdür. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete