SİYASET

ÇALIK, PARTİLİLERLE BULUŞTU!...

ÇALIK, PARTİLİLERLE BULUŞTU!...

ÇALIK, PARTİLİLERLE BULUŞTU!...
28-10-2014 19:19
Google News

AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Milletvekili Ziver Özdemir, İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Konya Milletvekili Mustafa Akış ile Batman’a geldi.

40 BİN CAN GİTTİ, YETMEDİ Mİ?

İl teşkilatını ziyaret eden Çalık, 6–7 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Kobanê olaylarını değerlendirerek “çözüm sürecini sekteye uğratmak isteyenler, 6–7–8 Ekimde vandallık yaptılar, camları kırdılar, insanların canını yaktılar ve insanların ölümüne sebebiyet verdiler. Bunları kınamayan hiç bir siyasi parti, ben çözüm taraftarıyım diyemez. Çözüm sürecinin devam etmesi için bu kadar can gitti. 40 bin tane canın ölümü yetmedi mi?” dedi.

AKAT’IN AÇIKLAMALARI YANLIŞTIR

HDP Milletvekilleri Altan Tan ile Ayla Akat Ata’nın açıklamalarına değinen Çalık “Altan Tan’ın açıklamaları ne kadar doğruysa Ayla Akat Ata’nın açıklamaları bir o kadar yanlıştır. Genel Başkan Selehattin Demirtaş HDP’nin Genel Başkanlığı ile beraber Cumhurbaşkanı adayı olmuş ve cumhurbaşkanı adayı olmuş birisinin şiddeti destekleyecek söylemleri asla hiç kimse tarafından kabul edilemez. Çözüm süreciyle ilgili samimiyetlerini sorgulamak lazım. Samimi olan insan sevgi yolunu barış yolunu kendine şiar edinir” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?