GÜNDEM

ÇALINTI TRAKTÖRÜ BULANA 10 BİN TL ÖDÜL

Çay Mahallesi 2116 sokak No: 4 3 katlı bir apartmanın kapısının önüne park edilen 40 bin TL maliyetli traktör, hırsızlar tarafından çalındı.

ÇALINTI TRAKTÖRÜ BULANA 10 BİN TL ÖDÜL
15-08-2016 21:39
Google News

ÖNCE SÜRÜKLEDİLER, SONRA KONTAĞI AÇIP KAÇTILAR

Hırsızlık olayı, 1 ay önce saat 03.00 sıralarında Çay Mahallesi 2116 sokak no:43’te meydana geldi. 3 katlı bir evin önünde park halinde bulunan traktörü gözüne kestiren hırsızlar, gece saatlerinde evdekilerin uyumasını fırsat bilerek harekete geçti. 72 DC 556 plakalı traktörün sesinin duyulmaması için 100 metre kadar sürükleyen hırsızlar, daha sonra kontağı çalıştırarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Sabah uyandıklarında traktörün çalınmış olduğunu fark eden Eren Ailesi, durumu Emniyet Müdürlüğüne bildirerek hırsızların yakalanmasını istedi.

HIRSIZ, MOBESE KAMERASINA TAKILDI

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, saat 04.05 sıralarında traktörün, Çarşı Mahallesi Sinan Karakolu güzergâhını kullanarak Bismil yönüne gittiğini tespit etti. Bismil’e varmadan görüntülerden çıkan traktörün bulunması için çalışmalar sürerken, traktör sahibi Eren, ekmek tekneleri olan traktörün bulunması için vatandaşlardan yardım istedi. Zor şartlarda aldıkları traktörü, hırsızlara kaptırdıklarını söyleyen Eren “Tek geçim kaynağımız bu traktördü. 5 yıl önce yemeğimizden suyumuzdan keserek 40 Bin TL’ye almıştık. Bu traktörle inşaatlara kum ve çimento taşıyarak ekmek paramızı çıkarıyorduk. Bir gece, hırsızlar tarafından çalındı. O günden beri perişan durumdayız. Tek ekmek teknemiz o traktördü” dedi.

BULANA ÖDÜL VERECEĞİZ

Traktörlerinin, tek geçim kaynakları olduğunu söyleyen hırsızlık mağduru Eren, hırsızı bulan ya da traktörün yerini söyleyenleri 10 Bin TL ödül verecekleri belirterek “Zor durumdayız. 1 aydır kapı kapı gezerek traktörümüzü arıyoruz. Vatandaşlardan da yardım istiyoruz. Batman halkı iyilikseverdir. Birkaç hırsızlık çetesi yüzünden mağdur durumdayız. Traktörümüzü gören veya yerini bilenler 0553 502 72 39 nolu hattan bize ulaşabilirler. Bulan veya yerini söyleyenlere 10 Bin TL ödül vereceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete