GÜNDEM

ÇALIŞAN GAZETECİLER’DEN ANLAMLI BAĞIŞ

Vali Ahmet Deniz’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, darbe şehitleri için başlatılan kampanyaya bağışta bulunarak örnek bir davranışa imza attı.

ÇALIŞAN GAZETECİLER’DEN ANLAMLI BAĞIŞ
31-07-2016 18:51
Google News

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ahmet Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yerel ve ulusal basın

oluşan heyeti makamında ağırlayan Vali Deniz, Türkiye’de yaşanan sürece ilişkin değerlendirme yaptı.

DARBE MAĞDURLARINA BAĞIŞTA BULUNDULAR

15 Temmuz darbe girişiminde yaşamını yitiren veya yaralanan vatandaşların aileleri için başlatılan kampanyaya destek olmak istediklerini söyleyen Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay, kendi aralarındaki topladıkları bağışın dekontunu Vali Deniz’e takdim etti.

BU TUTUMUNUZ, BÜTÜN STK’LARA ÖRNEK OLMALI

Darbe şehitlerine yaptıkları bağış nedeniyle gazetecileri tebrik ederek, bu davranışın diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) örnek olması temennisinde bulunan Vali Deniz, bu birlik ve beraberliğin, Çanakkale ruhunu yeniden dirilttiğini söyledi. İlimizde faaliyet gösteren STK temsilcileri ile bir araya gelerek yardım konusunu değerlendireceklerini işaret eden Vali Deniz, bu konuda gerekli desteği göreceklerinden şüphelerinin olmadığını belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete