GÜNDEM

ÇALIŞAN GAZETECİLERE REKTÖR ZİYARETİ

Batman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Kongresi’nde güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçilen Ercan Atay ve Yönetimine tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

ÇALIŞAN GAZETECİLERE REKTÖR ZİYARETİ
15-03-2020 17:47
Google News

 

ÜNİVERSİTEMİZLE İLGİLİ YANLIŞ ALGI OLUŞTURULMASI DOĞRU DEĞİL
Ercan Atay ve Yönetimi ile sohbet eden Rektör Durmuş, üniversite bünyesindeki çalışmalardan bahsederken “Batı Raman Külliyesi tamamlanıyor.  Bu yerleşkemiz üniversitemizin dünyaya açılan kapısı oldu. Burada gerek yeraltı ve gerekse yerüstü çalışmalarla kampüsümüzü daha yaşanılır bir hale getiriyoruz. Batı Raman Yerleşkemizde öğrencilerimizin istifade edebileceği güzel bir meydan oluşturduk. Daha önce Batman Belediyesinin Cumhuriyet Meydanından kaldırarak depoya koyduğu Atatürk Heykelini belediyeden istedik, bu meydanda değerlendirdik. Bu heykeli 3 Milyon TL’ye yaptırdığımız bilgisi yayıldı. Tasarruf tedbirleri varken böyle bir çalışma yapmamız söz konusu değil” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ise “Bizler her zaman üniversitemizin yanında olacağız, gerek kentimizi ve gerekse üniversitemizi tanıtmak için üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete