GÜNDEM

Çalıştay başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 81 il ve tüm ilçelerde Ben Olsaydım, Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı başladı.

Çalıştay başladı
14-04-2022 15:19
14-04-2022 15:21
BATMAN
Google News

GENİŞ KATLIM SAĞLANDI

Batman Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen çalıştaya, Vali Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcısı İbrahim Güneş, Emniyet Müdür Vekili Mehmet Fatih Ersoy, Jandarma Komutanı Albay Hakan Başkaya, kurula üye kamu kurum yöneticileri, akademisyenler, kamu kurumlarında alanla ilgili çalışan uzmanlar, muhtarlar, ev hanımları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sunan gönüllüler katıldı.

GELECEK DÖNEM ÇALIŞMALARI PLANLANACAK

Vali Şahin “Bağımlılıkla mücadele kapsamında birçok proje hayata geçirildi. Bu kapsamda 2022 yılı ve sonrasında devam ettirilecek çalışmaların planlanarak ivme kazandırılması, faaliyetlerin yaygınlaştırılarak Ben Olsaydım Yaklaşımı ile çözüm önerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor” dedi.

KARARLAR ALINACAK

13–15 Nisan’da gerçekleştirilecek olan çalıştayda alınacak kararlar, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan bölge değerlendirme toplantılarında ele alınacak ve ulusal düzeyde yapılacak Bağımlılıkla Mücadele Şurasında değerlendirilecek. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete