GÜNDEM

CAMİ İÇİN TOPLANAN PARAYI HISIZLARA KAPTIRDI

Batman’da bir caminin inşaatında kullanılmak üzere hayırseverlerden toplanan para, hırsıza kaptırıldı. Yaşanan hırsızlık olayı “böylesi ancak filmlerde yaşanır” dedirtti.

CAMİ İÇİN TOPLANAN PARAYI HISIZLARA KAPTIRDI
02-10-2016 21:20
Google News

HAYIRSEVERLERDEN 18 BİN TL TOPLANMIŞTI

Alınan bilgilere göre, Tılmerç Mahallesi’nde inşaatı devam eden cami için hayırseverlerden 18 bin TL para toplandı. Cami inşaatında çalışan bir usta, Diyarbakır’dan Batman’a gelmek için özel otomobili ile yola çıktığında parayı da yanına aldı. Bismil girişinde, yolun ortasında otostop çeken bir genci arabasına alan usta, yolda sohbet ettiği genç şahsa harçlık verdi.

“İŞİM VAR” DİYEREK ARAÇTAN İNDİ

Batman’a vardığında arabayı bir işyerinin önüne park eden usta, arabasına aldığı genç şahsa, birkaç dakikalık işinin olduğunu dile getirerek arabadan indi. İddialara göre ustanın araçtan inmesini fırsat bilen geçen şahıs, cami için toplanan 18 Bin TL’yi alıp olay yerinden kaçtı. Arabaya döndüğünde paranın çalınmış olduğunu fark eden cami ustası, durumu polise bildirdi. Olayla ilgili başlatılan incelemenin devam ettiği öğrenildi. Caminin inşaatı için hayırseverlerden toplanan paranın, arabaya otostop yolu ile binen bir şahıs tarafından çalınması, şaşkınlık yarattı. Olayı duyan vatandaşlar “böylesi ancak filmlerde olur, cami için toplanan para çalınır mı, bu kadar da vicdansızlık olmaz” yorumlarını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete