GÜNDEM

ÇAMLICA’DA YOL KAPATMA EYLEMİ

Çamlıca Mahallesi'nde yazın başından beri sularının akmadığını, başka mahallelerden bidonlarla su taşıdıklarını iddia eden mahalle sakinleri, yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

ÇAMLICA’DA YOL KAPATMA EYLEMİ
14-07-2015 20:03
Google News

Seslerini belediye yetkililerine duyurmaya çalışan mahalle sakinleri, Felek Caddesi’ne çıkarak yolu araç trafiğine kapattı. Mahalle sakinlerinden Melahat Şimşek, su ihtiyaçlarını başka mahallelerden kuyu suyundan temin ettiklerini, çamaşır yıkayamadıklarını ve bulaşıklarını da kuyu suyu ile yıkadıklarını söyledi.

SULARIMIZ AKMADAN YOLU AÇMAYACAĞIZ

Mahalle sakinlerinden Salih Kaya ise, yaklaşık bir haftadır sularının kesik olduğunu ve bu yüzden toplandıklarını belirterek “Yolu trafiğe kapattık, kesinlikle böyle giderse trafiğe açmayacağız. Susuzluk çeken yaklaşık 100–150 evi kapsıyor. Belediyeyi defalarca aradık kimse bize cevap vermiyor. Cevap verdiklerinde de mahallede çalışma olduğu için su vermediklerini söylüyorlar” dedi. Belediye görevlileri ise mahalleye su verilmemesinin mahalledeki çalışmalardan kaynaklandığını ve en kısa zamanda mahalleye su vereceklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete