GÜNDEM

ÇAMLITEPE’DE BEKLENEN ÇALIŞMA;

Çamlıtepe Mahallesi’nin Yaşam Parkını da içinde barındıran bölümünü, çevresi ile buluşturacak olan üç köprünün yapımı hızla devam ediyor.

ÇAMLITEPE’DE BEKLENEN ÇALIŞMA;
01-08-2018 19:46
Google News

 

PARKA ULAŞIM, KOLAYLAŞACAK

Devlet Su İşleri (DSİ) sulama kanalının kent içinden geçen bölümünün ayırdığı yerleşim yerini diğer bağlantı yolları ile buluşturmayı hedefleyen çalışmanın tamamlanması ile hem parka ulaşmak kolaylaşacak hem de bu bölgede oturan vatandaşların çevre ile ulaşım bağlantısı sağlanmış olacak.

ÇAMLITEPE SAKİNLERİNİ RAHATLATACAK

DSİ sulama kanalı üzerinde 3 ayrı noktada yapılan her köprünün genişliği 11 metre, uzunluğu ise 22 metre olacak. Tamamlanması halinde araç ve yaya trafiğine açılacak olan köprüler, zaman ve ekonomi anlamda katkı sağlayacak. Daha önce bir ada görünümünde olan ve giriş çıkışların sadece Batman Orman İşletme Müdürlüğü karşısındaki araç yolundan yapıldığını dile getiren Çamlıtepe Sakinleri, yapılacak 3 köprü ile ulaşımlarının rahatlayacağını belirtti.

3 KÖPRÜNÜN YERİ BELLİ

Yapılan köprülerin biri Yaşar Kemal Kent Ormanı’na, ikincisi Yaşam Park’tan Saadet Uçar Anadolu Lisesi’ne üçüncüsü ise Batman Orman İşletme Müdürlüğü karşısında yapılıyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete