GÜNDEM

ÇAMLITEPE, YOL BEKLİYOR!

Yerleşim yerlerinin mahrumiyet bölgesine dönüştüğünü açıklayan Çamlıtepe Mahallesi sakinleri, yetkililerin duyarsızlığı karşısında topladıkları imzalı dilekçelere de yanıt alamadıklarından şikâyetçi.

ÇAMLITEPE, YOL BEKLİYOR!
02-06-2015 12:51
Google News

DDY’NİN ÜSTÜNDEN Mİ ATLAYALIM?

Belde ve Çamlıtepe Mahallelerini ayıran demiryolunun, semtlerinden geçtiğini ifade eden mahalle sakinleri “DDY buranın kör nokta olması nedeniyle uyarı levhası dışında herhangi bir önlem almıyor. Her gün çocuklarımız okula gitmek için DDY geçidi üzerinden geçmek zorunda kalıyor. Kadınlarımız, çoğunluğu yaşlı, hamile ve engellilerden oluşan kişiler buradan geçmek zorunda kalıyor ama maalesef bugüne kadar bir yetkili gelip de sorunlarımıza cevap vermiyor” dedi. MAHRUMiYET BÖLGESİ

Çamlıtepe Mahallesi’nde yaşadıkları sorunlara değinen mahalle sakinleri “Yaşar Kemal Parkı, DSİ sulama kanalı ve demiryolu ile sarılmış olan bölgede tek güzergâhımız demiryoludur. DDY, demiryolunun sağ ve soluna kum yığınları dökerek yaya geçiş noktalarını kapatıyor ama vatandaş yeniden açmak zorunda kalıyor. Özel Dünya Hastanesi yolunun açılmasını istiyoruz. Daha önce Belediyeye başvuru yaptık. İmza dahi topladık. Yoldaki ağaçların kesilmesinin tepki uyandıracağı mazeretiyle bir sonuç alamadık. İlgililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete