SPOR

ÇANAKKALE’DE DESTAN YAZMAYA HAZIRLANIYORLAR...

Spor – Toto 3. lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Çanakkale Dardanelspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

ÇANAKKALE’DE DESTAN YAZMAYA HAZIRLANIYORLAR...
10-12-2015 17:35
Google News

Geçen hafta Tavşanlı Linyitspor’u 2-0 mağlup ederek moral bulan Petrolspor, TP tesislerinde teknik direktör Cengiz Seçsev nezaretinde Dardanelspor maçını hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk yarının son maçını deplasman da Çanakkale Dardanelspor ile yapacak olan Petrolspor’da sakatlıkları süren Sabahattin Usta ve Samet Taş idmanlara katılmazken, kadroda bulunan futbolcular idmanda bir hayli hırslı ve istekli gözüktü.

Devre arasına moralli girmek istediklerini belirten Petrolspor teknik direktörü Cengiz Seçsev, Dardanelspor maçı öncesi idmanlarda futbolcuları sık sık uyardı. Küme düşme hattından uzaklaşmaları için Çanakkale deplasmanından mutlak surette puan veya puanlarla dönmeyi hedeflediklerini belirten Seçsev, Futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, “Devre arasına moralli girmek istiyoruz. Yapacağımız transferlere bu maç sonunda karar verilecek. Ligin ikinci devresine sıkıntılı girmek istemiyoruz. Mutlak suretten bu maçtan puan veya puanlar çıkarmamız gerekir. Herkes bu maça konsantre olsun. Bu maç bu sezonun en önemli maçı.” diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete