GÜNDEM

ÇANAKKALE’YE 2. KAFİLE…

Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB), Çanakkale’ye ikinci kez ziyaret programı düzenledi. Batman Belediyesinin de desteğiyle ikinci kafileyi Çanakkale Gezisine çıkaran Türkab, programlarının devam edeceğini söyledi.

ÇANAKKALE’YE 2. KAFİLE…
17-05-2018 21:29
Google News

86 ÖĞRENCİ ÇANAKKALE’YE GÖTÜRÜLDÜ

Türkab Başkanı Şehmus Temiz “Okul yöneticileriyle birlikte seçtiğimiz dezavantajlı 53 öğrencimiz, yine kenar mahallelerden gelip Türkiye dereceleri almış, şampiyon 13 sporcumuz, Kızılay gönüllüsü 10 öğrencimiz ve 10 üniversite öğrencimiz ile birlikte ülkemizin kilit taşı olan Çanakkale şehitliğine ikinci ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Gaziantep Hayvanat bahçesi, Bursa Ulu cami, Osman gazi ve Orhan Gazi türbeleri gibi önemli duraklara uğradık. Çanakkale şehitliğinde, Diyarbakırlı, Erbilli, Siirtli, Kırımlı, Vanlı, İstanbullu, Rizeli, Prizneli, Kosovalı, Rakkalı, Ciddeli, Halepli, Batumlu, Bağdatlı şehitlerin hepsini omuz omuza tek bayrak altında yattığını gören çocuklarımız, bu toprakların kimin tarafından, nasıl kollandığını ve bu toprakların gerçek sahiplerinin kimler olduğunu yerinde müşahede ettiler” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete