GÜNDEM

ÇANTA VE KIRTASİYE MALZEMELERİ BELEDİYEDEN

Okula yeni başlayan ilkokul 1. Sınıf öğrencilerinin ihtiyacı olan çanta ve kırtasiye malzemeleri Batman Belediyesi tarafından karşılanacak.

ÇANTA VE KIRTASİYE MALZEMELERİ BELEDİYEDEN
31-08-2017 15:07
Google News

Başkan Vekili Aksoy, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında okula yeni başlayacak olan ve kayıt yaptıran öğrencilere okul çantası ve kırtasiye yardımında bulunulacağını söyledi.

Öğrencilerin çanta ve kırtasiye masraflarının Belediyemiz tarafından karşılanacağını belirten Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy "Her zaman olduğu gibi yarın da geleceğimizin yarınları olan çocuklarımızın her zaman olduğu gibi bugünde yanındayız" dedi.

Batman Belediye Başkanlığı, hazırlanan çanta ve kırtasiye malzemelerini okul idaresine teslim edecek. Okul yönetimi de öğrencilerin gereksinim duyduğu malzemeleri Belediyemiz adına dağıtımını gerçekleştirecek.

Böyle bir çalışmanın hayata geçirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden öğrenci velileri, Başkan Vekili Aksoy'un bu jestinin ekonomik olarak bütçelerine olumlu olarak yansıdığını belirterek kendilerine teşekkür etti.

Başkan Vekili Aksoy, sosyal sorumluluk kapsamındaki bir projenin daha belediyemizce hayata geçirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete