GÜNDEM

ÇARESİZ ANNE, İKİ ÇOCUĞU İÇİN YARDIM İSTİYOR

5 çocuklu Derya ve Şakir Aslan çifti, 21 yaşındaki Habip ve 18 yaşındaki Rojda isimli çocuklarının tedavileri için yardım ve destek istiyor.

ÇARESİZ ANNE, İKİ ÇOCUĞU İÇİN YARDIM İSTİYOR
23-08-2021 18:49
BATMAN
Google News

SKOLYOZ HASTASI OĞLU İÇİN 400 BİN TL İSTENDİ
Skolyoz hastası oğlu Habip için en son İstanbul’da bir doktor ile görüştüklerini ve tedavi için 400 bin TL ücret istendiğini belirten anne Derya Aslan “10 yıldır oğlumun hastalığı için mücadele veriyoruz. Maddi durumumuz yok. Kirada oturuyoruz. Oğlum günden güne eriyor. Oğlumun ameliyat olması şart. İstanbul’da tedavisi yapılacak oğlum için 400 bin TL istiyor doktorlar. Hayırseverlerden destek istiyoruz” dedi.
ÇENE KIRIKLARI VE ET KAYMASI ROJDA’NIN TEDAVİSİ 25 BİN TL
6 yaşında iken trafik kazası geçiren kızı Rojda için de hayırseverlere seslenen anne Derya Aslan “Kızım kazadan sonra çenesinde kırıklar oluştu. Yürümekte zorlanıyordu. Bizler ayağında et kayması olduğunu yeni fark ettik. Bu durumdan dolayı birçok ihtiyacını gidermesi için ben yardım ediyorum. Kızımın tedavisi için Batman’da bir hastane ile görüştük. 25 bin TL ameliyat masrafı olduğunu söyledi doktorlar. Kızımın yaşamış olduğu zorlukları gidermek için ameliyat olması gerekiyor. Eşim işsizdi. Şoförlük yapıyordu. Bu hafta yeni işe başladı. Bu ameliyat masraflarını karşılayamadığımız için oğlum ve kızım günden güne gözümüzün önünde eriyor. Kızım için de hayırseverlerden destek istiyoruz” dedi. Aileye 0544 492 2958 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete