SPOR

ÇARŞAMBASPOR TECRÜBESİYLE KAZANDI

Ligin 10. Haftasında Çarşambaspor’a 3–1 mağlup olan Petrolspor için tehlike çanları şimdiden çalmaya başladı.

ÇARŞAMBASPOR TECRÜBESİYLE KAZANDI
19-11-2020 18:52
Google News


** Çarşambaspor ile sahasında karşılaşan Petrolspor, rakibine 3-1 mağlup oldu.

** Ligin tecrübeli ekibi Çarşambaspor, acemiler mangası Petrolspor’lu Futbolcuları tecrübeleriyle mağlup etmeyi başardı. 

** 90 dakika boyunca sinir harbine dönüşen karşılaşmada, Çarşambaspor’lu Futbolcular tecrübeli hareketleriyle oyuna hâkim olurken, Petrolspor’lu Futbolcular sinirlerine hâkim olamayıp, 2 kırmızı kart gördü. 

Petrolspor Sahasında gerçekleşen karşılaşmaya Çarşambaspor başladı. 30. Dakikaya kadar orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada her iki takım da pozisyon bulamazken, 33. Dakikada Kemal Sabri Bayraktar ceza sahası dışından çektiği sert şutu filelerle buluşturunca Çarşambaspor 1-0 öne geçmiş oldu. Şok golden sonra Petrolspor’un toparlanması beklenirken, 2 şok golü kalesinde gördü. 36. Dakikada Serhan Yılmaz kalecinin öne çıktığını görünce ceza sahasına girmeden düzgün vuruşunda topu filelerle 2. kez buluşturdu. Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmadan Petrolspor 2-0 mağlup olarak soyunma odasına girdi.

HAREKETLİ 2. YARI
Karşılaşmanın 2. yarısına 3 oyuncu değişikliği yaparak sahaya çıkan Petrolspor, oyuna hızlı başlayan taraf oldu. 57. Dakikada kornerden gelen topu iyi takip eden Enver Kilarcı’nın düzgün vuruşu filelerle buluşunca skor 2-1 oldu. Oyunda üstünlük kuran Petrolspor skorda eşitliği sağlamak için tüm hatları ile Çarşambaspor kalesine yüklenirken, 78. Dakikada Okan Toprak ve 88. Dakikada Özgen Erden 2. Sarı Karttan Kırmızı Kart ile saha dışında kaldı. Petrolspor beraberlik için rakip kaleye yüklenirken, Çarşambaspor 90. Dakikada Muhammet Can Öztürk, skoru belirleyen golü kaydetti. Karşılaşma, Çarşambaspor’un 3-1 üstünlüğü ile neticelendi. Petrolspor 13 puanda kalırken, 28 Kasım'da tarihinde gurup lideri Somaspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

HAKEMLER : Ömer Kocabey*, Cem Harman*, Uğur Akalp*
PETROLSPOR : Akın*, İbrahim*, Evren**, Okan Toprak*, Aykut Sevim*, Emre Aydın?, 
Serhat*(Dk. 46 Mesut*) Berkant*(Dk. 46 Özgen?) Muhamet*, Abdulsamet**, Veysel*(Burak*)
ÇARŞAMBASPOR : Kadir**, Oğuzhan**, Serhan Yılmaz***, Kemal***, Veysel**, Aykut***, Abdulkadir***, Murat Kürüm*, Erhan***, Muhammet***, Abdulsamet***
KIRMIZI KART:  Dk. 77 Okan Toprak, Dk. 88 Özgen Erdem (Petrolspor)
Goller: Dk. 33 Kemal, Dk. 37 Serhan Yılmaz, Dk. 90 Muhammet Can Öztürk (Çarşambaspor) Dk. 53 Evren (Petrolspor) 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete