GÜNDEM

Çarşı, toz toprak içinde

Dicle Elektrik Şirketi tarafından elektrik alt yapı çalışmalarının devam ettiği Çarşı Mahallesi, toz duman içinde kaldı. Bir hafta önce çalışmaların başladığı Çarşı Mahallesi, toz dumana büründü.

Çarşı, toz toprak içinde
18-09-2023 13:20
18-09-2023 13:03
BATMAN
Google News

“PROGRAMSIZ BİR ÇALIŞMA VAR”

Çarşı Mahallesi 726 sokak esnafı, kesinti ve plansız çalışmadan ötürü iş yapamaz hale geldiklerini ifade ederken “Çalışmaya karşı değiliz, ancak bizim durumumuz da göz önünde bulundurulmalı. Elektrik hatlarının yer altına alınması güzel ve sevindirici bir olay. Ancak çalışmalar sırasında patlayan su ve doğalgaz şebekeleri vatandaşları tedirgin etmekte, doğalgaz ve su ekipleri yaşanan olaylara hemen müdahale ederken Dicle Elektrik Kurumu bu konuda çok duyarsız. Kendi hatalarından kaynaklanan arızaya uzun süre müdahale etmiyorlar. Yetkililerden duyarlılık istiyoruz” dedi.

“KAPI PENCERE AÇAMIYORUZ”

Meydan Mahallesindeki Sakinleri de “Gün boyu süren çalışmalar sırasında cadde ve sokaklarımız adeta toz duman içerisinde, korkudan kapı ve pencerelerimizi açamaz hale geldik. Çalışma sırasında yola dökülen kum ve mıcıra sulama yapılırsa duman altı olmayacağız” ifadelerini kullandı. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete