SPOR

ÇATALCASPOR-PETROLSPOR MAÇI YARIN

Spor Toto 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor, ligin 24.haftasında deplasmanda Çatalcaspor ile karşılaşacak. Maç, yarın saat 13.30’da oynanacak.

ÇATALCASPOR-PETROLSPOR MAÇI YARIN
10-03-2015 19:01
Google News

Geçen hafta Niğde Belediyespor ile sahasında aldığı beraberlikle 2 puan kaybeden Petrolspor, İstanbul deplasmanından 3 puan almayı hedefliyor. Dün havayolu ile İstanbul’a giden takımda Ebubekir kart cezalısı olurken, Teknik Direktör Erdal Alpaslan, Çatalcaspor karşısında oynayacak oyuncular ile ter idmanı yapıp takımı kampa aldı. 

KADER MAÇI

Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, Çatalcaspor karşısına 3 puan almak için çıkacaklarını belirtirken “Niğdespor karşısında istenilen oyunu sahaya yansıtamadık. Takım olarak deplasmanlarda daha iyi mücadele ediyoruz. Çatalcaspor maçını kader maçı olarak görüyoruz. Futbolcularımı bu maça konsantre ettik. Kazanmaktan başka çaremiz yoktur” ifadelerini kullandı.

EBUBEKİR CEZALI, TOLGA İYİLEŞTİ

Niğdespor maçında gördüğü kart ile cezalı duruma düşen Ebubekir’in, Çatalcaspor karşısında forma giyemeyeceğini açıklayan Teknik Patron Alpaslan, Tolga Yıldız’ın iyeleşmesine sevindiğini belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete