GÜNDEM

ÇAY’DA MAHALLE TOPLANTISI

Çay Mahallesi’nde halk toplantısı düzenleyen Vali Hulusi Şahin, imar ve ruhsat sorunlarına ilişkin “İmarda büyük hamleler yaptık. 18. maddeyi uyguladıktan sonra malınızın, mülkünüzün sahibi olacaksınız” dedi.

ÇAY’DA MAHALLE TOPLANTISI
27-04-2021 22:21
Google News

MUHTAR TAPU SORUNUNU İLETTİ

Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Mahalle Buluşmalarının 12. sini Çay Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Çiğdem Parkında gerçekleşen programda Çay Mahallesi Muhtar Vekili Mehmet Alpyürek, mahallesinin tapu sorununu aktardı.

BÜYÜK HAMLELER YAPTIK

Vali Şahin “İmar konusunda çok ciddi hamleler yapıyoruz. Mahallemizin yılsonunda uygulama imar planı olmayan, 18. madde uygulanmamış, bazı yerlerde şuurlandırması yapılmamış yerlerimize gireceğiz. İnşallah sizler de malınızı ve mülkünüzün sahibi olacaksınız. Böylece sağlıklı bir şehirleşmenin de yolunu açacağız” dedi.

Belediye İmar Müdürü ise “Çay Mahallesinin batı kısmı, bizim güneybatı yoluna denk geliyor. O kısımda bizim imar çalışmalarımız ve düzenlemelerimiz devam ediyor. Bittikten sonra belli bir kısmını ve 18. Maddeye dâhil olmayan yerleri dahil edeceğiz. Yılsonuna kadar bu çalışmalar biter” yanıtını verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete