GÜNDEM

CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI, BATMAN’DA TANITILDI

Hükümet tarafından uygulamaya geçirilen ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA)’nın da desteklediği “Cazibe Merkezleri Programı” Batman’da tanıtıldı.

CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI, BATMAN’DA TANITILDI
02-01-2017 23:00
Google News

Kültür Müdürlüğü’nde gerçekleşen programa Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. Mardin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Emin Paça, cazibe kentler arasına giren Batman’da, yatırımlara verilecek desteklere ilişkin bilgi verdi.

“YATIRIMCIYA GÖSTERECEK BOŞ ARSAMIZ YOK”

Vali Ahmet Deniz, programda yaptığı konuşmada “Cazibe Merkezi İller arasında en fazla destek alan il olmak istiyoruz. Organize Sanayimizde ciddi sıkıntılar var. Yatırımcılar yer istiyor ama yatırımcıya gösterecek boş arsamız yok.

2017 yatırım programında yürütmeyle ilgili 2 bin dönüm arsa geçti. Kamulaştırma çalışmaları yürütüyoruz. Bu yıl bu problemi çözersek, yatırımcılarımız kente gelip rahat rahat yatırımlarını yapabilir.

Batmanlı iş adamlarımız, girişimci bir ruha sahip. Kendine güvenen, risk alan ve bu geçiş dönemlerinde bile ben şehrime güveniyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete