EĞİTİM

ÇELİK, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

ÇELİK, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

ÇELİK, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
14-01-2015 18:15
Google News

Anadolu Gençlik Derneğinin Türkiye geneli düzenlediği “Siyer-i Nebi” sınavında ve voleybol spor dalında başarılı olan Batman Anadolu Lisesinin öğrencileri, Okul Müdürü Mehmet Konak ve Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Lokman Özkan ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

Okumanın soylu bir erdem olduğunu söyleyen Çelik “Güzel bir organizasyon ve yarışma oldu. Ancak unutmayalım, eğitim sadece 4 duvar arasında olacak diye bir kural yok. Her yerde her ortamda ve fırsatta bilgiye ulaşmak için okumalı ve gayret göstermeliyiz. Türkiye geneli yapılan yarışmalarda, aldığınız başarılar bizi çok mutlu ediyor. İnanıyorum ki bu azminiz ve enerjiniz sizi hem akademik hem de hayatın diğer alanlarında başarılı kılacaktır.  Elde ettiğiniz başarıyla hiçbir zaman yetinmeyerek, daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmalısınız” dedi.

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Ziyaret sırasında duygularını dile getiren öğrenciler ise “Siyer-i Nebi sınavı Peygamber Efendimizi daha iyi tanıma fırsatı sağladı, bilgimizi arttırdı” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, öğrencilere kitap hediye etti. 

Lösemili çocukları sevindirecekler

Daha önce çeşitli etkinliklerle lösemili çocuklar için bağış toplayan Ziya Gökalp Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, yeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

Ziya Gökalp Ortaokulu’nda 19–23 Ocak tarihleri arasında “Mikrofon Sende, Şarkını Söyle” isimli karaoke etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlikten elde edilecek geliri Lösemililer Vakfı (Lösev)’na bağışlayacak olan öğrenciler, kamuoyuna duyarlılık çağrısı yaptı. Etkinlik hakkında yapılan açıklamada “Okulumuzda düzenleyeceğimiz ve elde edilecek tüm gelirin Lösev’e bağışlanacağı bu etkinlik bizim ve özellikle lösemili çocuklar için çok önemli. Daha önce de Lösev’e yardım kampanyaları düzenlenmiş ve sınıflar kendi aralarında para toplayıp Lösev’e bağış yapmışlardı. Bütün sınıflara Lösev’in takvimlerinden alındı ve çocuklar bu konuda çok duyarlı olduklarını gösterdiler. Batmanlılar, lösemili çocukları sevindirmek isterlerse etkinliğime katılabilirler” denildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?