GÜNDEM

ÇELİK KASAYI ÇALDILAR!

ÇELİK KASAYI ÇALDILAR!

ÇELİK KASAYI ÇALDILAR!
13-01-2015 18:06
Google News

Hırsızlık olaylarının bitmek bilmediği Batman’da, ev ve işyerleri kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyulmaya devam ediyor.

Gülistan Caddesi’ndeki bir işyerine giren hırsızlar, içinde 8 bin TL ile çek senetlerinin bulunduğu çelik kasayı çalarak kayıplara karıştı.

Olay, dün 12.00 sıralarında Gülistan Caddesi’nde bulunan Yusuf Giyim’de meydana geldi.  İşyerinin darabalarını kırarak içeri giren kimliği belirsiz şahıslar, çelik kasayı çalarak kayıplara karıştı. Olayı duyan esnaf Aydın Güner, soluğu işyerinde aldı. Çelik kasanın çalındığını fark eden ve şaşkınlığını gizleyemeyen Güner, olayı polise bildirdi. Asayiş Şube Ekipleri, işyerinde parmak izi çalışması yaparken, işyerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kasada 8 bin TL’nin bulunduğunu söyleyen Güner “kasada 8 bin TL ile bir miktar çek vardı. İşyerinin darabalrını kesici bir aletle kırmışlar. Çelik kasayı da çalıp gitmişler. Polisler inceleme yaptı, kamera görüntülerini de incelemeye aldılar. Hırsızların bir an önce bulunmasını umut ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete