SPOR

ÇELİK; ‘ŞANSIZLIĞIMIZI KIRACAĞIZ’

3. lig temsilcimiz Petrolspor’un Asbaşkanı Emin Çelik, gazetemize yaptığı açıklamada, "Ligdeki kötü gidişata Bodrumspor maçıyla dur diyeceklerini" söyledi.

ÇELİK; ‘ŞANSIZLIĞIMIZI KIRACAĞIZ’
01-02-2017 21:30
Google News

Ligin 2. yarısının başlamasından 3 hafta geçmesine rağmen istenilen sonuçları alamadıklarını belirten Emin Çelik, “Sahamızda oynadığımız maçlarda iyi oyun oynadık fakat bir türlü istediğimiz sonucu elde edemedik. Hafta sonu zorlu bir deplasmana gideceğiz. Rakibimiz şampiyonluğa oynayan Bodrumspor Kulübü. Bizim ilk üç maçımıza baktığımızda ise gerçekten de iyi oyun oynamamıza rağmen oyunumuzu skora yansıtamıyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirememenin sıkıntısını yaşıyoruz.

Hafta sonu oynayacağımız Bodrumspor maçında ilk üç maçtaki şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Oyuncularımızın hepsi canla başla çalışmakta. Gerçekten de tüm oyuncularımızın samimiyetine inanıyoruz ama olmayınca da olmuyor. Bir patlama bekliyoruz ama bu hangi takıma olur onu da bilmiyorum" dedi.

YENİ TEKNİK HEYETE BAŞARILAR

Dersimspor maçından sonra göreve getirilen Mustafa Çeviz hocaya ve ekibine başarılar dilediğini belirten Asbaşkan Emin Çelik, “Mustafa Hoca’nın mazisizine bakıldığında başarılı bir teknik adam. Yönetim olarak kendisine güveniyoruz. Başarı grafiği hanesine Petrolspor’u da yazacağına inancımız tamdır.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete