GÜNDEM

ÇELİK, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÇELİK, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÇELİK, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
24-12-2014 16:34
Google News

Atatürk Ortaokulunda verilen müzik ve sportif kurslarını ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik öğrencilerle sohbet etti.

Çelik’e kurslarla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Hayri Nurullah Yıldırım “öğrencilerin, özel yeteneklerini geliştirme fırsatı buldukları müzik kurslarda, gitar, keman, bağlama, piyano ve vurmalı çalgılar dersleri verilirken, sportif kurslarda ise okçuluk, basketbol, futbol, satranç, masa tenisi, badminton, kaykay, halk oyunları ve bando takımı eğitimi veriliyor” dedi.

SANATSAL YETENEKLER KÜÇÜK YAŞTA GELİŞİR

Sanatsal yeteneklerin küçük yaşta geliştiğini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Çelik “Toplam 290 öğrencimiz, Atatürk Ortaokulunda düzenlenen müzik ve sportif kurslarına katılarak, özel yeteneklerini geliştirme imkânı buluyor. Sevgili öğrencilerimiz buradaki kurslarda, özel yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra, kendilerine olan özgüveni pekiştiriyorlar. Bu kazanım eğitimlerinde ve geleceklerine pozitif bir etki oluşturuyor. Bu kursların açılmasında emeği geçen okul idarecisi ve görev alan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Mayıs 2024 e-gazete